Pelbagai jenis modul yang ditawarkan. Anda boleh mengikuti kelas pada bila bila masa dan dimana sahaja Daftar kelas online!

Pathyway ini mengandungi koleksi video tutorial CMS Joomla 3. Joomla 3 ini sangat fleksibel dan mudah untuk digunakan untuk membina laman web. Penggunaan Joomla ini digunakan oleh individu, syarikat, badan koprat, universiti malah Institusi Kerajaan.

Laman web Webmasta ini sendiri dibina menggunakan platform Joomla 3!

Kelas Asas Joomla

Kelas Asas Joomla

Di dalam kelas ini anda akan diajar cara membina website menggunakan platform Joomla. Kelas asas ini khusus kepada mereka yang tidak mempunyai pengetahuan mengenai website Joomla. Kelas ini mengandungi 12 sesi pembelajaran.

 

Joomla 13 lessons 0 minutes Beginner
Extensions Joomla

Extensions Joomla

Di dalam kelas ini, anda akan mempelajari bagaimana cara untuk memasang dan menetapkan pelbagai jenis extensions Joomla.
Joomla 4 lessons 0 minutes Intermediate
Module Joomla

Module Joomla

Di dalam kelas ini anda akan mempelajari mengenai pelbagai jenis modul Joomla, cara configurasi secara detail bagi setiap satu.
Joomla 2 lessons 0 minutes Intermediate
Hikashop [Ecommerce]

Hikashop [Ecommerce]

Hikashop adalah merupakan solusi e-commerce lengkap yang membolehkan adan membina dan menguruskan kedai online anda dengan cekap. Di dalam kelas ini terdapat 13 sesi pembelajaran secara rakaman skrin yang memaparkan langkah demi langkah cara-cara untuk memasang dan mengendalikan sistem e-commerce ini
Joomla 13 lessons 0 minutes Intermediate